PONIEDZIAŁEK 10.03.2025
ZUPA ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ 250 ML CHLEB (1,3,7,9)*
NALEŚNIKI ZE I ŚMIETANĄ I JAGODAMI 200G (1,7)*
KOMPOT Z CZARNEJ PORZECZKI 200 ML
WTOREK 11.03.2025
ZUPA OWOCOWA 250 ML (1,7)*
ZIEMNIAKI 180 G KOTLET W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH 90G (1,3)*
SUR.BUKIET WARZYW 80G WODA 500 ML
ŚRODA 12.03.2025
ZUPA GROSZKOWA Z KOPREM 250 ML CHLEB (1,9)*
MAKARON Z INDYKIEM W SOSIE MAKSYKAŃSKIM 210G (1,7)*
KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML
CZWARTEK 13.03.2025
ZUPA KRÓLEWSKA 250 ML (1,7,9)*
FASOLKA PO BRETOŃSKU 210G (1,7)*
HERBATA Z CYTRYNĄ 200 ML OWOC
PIĄTEK 14.03.2025
ZUPA WIEJSKA 250 ML CHLEB (1,9)*
ZIEMNIAKI 180G PALUSZKI RYBNE 90G (1,3,4)*
SUR.KAPUSTA PEKIŃSKA 80G
KOMPOT TRUSKAWKOWY 200 ML
PRODUKTY LUB SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY ZGODNIE Z DZIENNIKIEM URZĘDOWYM ZAŁĄCZNIK II
Opłata za obiady
Płatności za obiady dokonuje się tylko bezgotówkowo poprzez przelew bankowy na indywidualne
konto każdego ucznia. Numer konta wydawany jest osobno dla każdego ucznia w sekretariacie szkoły podczas składania zobowiązania, a także będzie widoczny w jego dzienniku elektronicznym w zakładce Opłaty.
W tytule płatności za obiady należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę i miesiąc żywieniowy.
Wpłat za obiady należy dokonywać z góry do 25-go każdego poprzedzającego miesiąca, w którym
uczeń będzie korzystał z obiadów (z wyjątkiem wpłat za styczeń – wpłat dokonujemy w okresie od 5 do 10 stycznia).