Jadłospis 10.03 – 14.03

PONIEDZIAŁEK 10.03.2025

ZUPA ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ 250 ML CHLEB (1,3,7,9)*

NALEŚNIKI ZE  I ŚMIETANĄ I JAGODAMI 200G (1,7)*

KOMPOT Z CZARNEJ PORZECZKI 200 ML

WTOREK 11.03.2025

ZUPA OWOCOWA  250 ML  (1,7)*

ZIEMNIAKI 180 G KOTLET W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH 90G (1,3)*

 SUR.BUKIET WARZYW 80G WODA 500 ML

ŚRODA 12.03.2025

ZUPA GROSZKOWA Z KOPREM 250 ML CHLEB  (1,9)*

MAKARON Z INDYKIEM W SOSIE MAKSYKAŃSKIM 210G (1,7)*

 KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML

CZWARTEK 13.03.2025

ZUPA KRÓLEWSKA  250 ML (1,7,9)*

FASOLKA PO BRETOŃSKU 210G (1,7)*

HERBATA Z CYTRYNĄ 200 ML OWOC

PIĄTEK 14.03.2025

ZUPA WIEJSKA 250 ML CHLEB (1,9)*

ZIEMNIAKI 180G PALUSZKI RYBNE 90G (1,3,4)*

SUR.KAPUSTA PEKIŃSKA 80G

 KOMPOT TRUSKAWKOWY 200 ML

PRODUKTY LUB SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY ZGODNIE Z DZIENNIKIEM URZĘDOWYM ZAŁĄCZNIK II

Opłata za obiady

Płatności za obiady dokonuje się tylko bezgotówkowo poprzez przelew bankowy na indywidualne
konto każdego ucznia. Numer konta wydawany jest osobno dla każdego ucznia w sekretariacie szkoły podczas składania zobowiązania, a także będzie widoczny w jego dzienniku elektronicznym w zakładce Opłaty.
W tytule płatności za obiady należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę i miesiąc żywieniowy.
Wpłat za obiady należy dokonywać z góry do 25-go każdego poprzedzającego miesiąca, w którym
uczeń będzie korzystał z obiadów (z wyjątkiem wpłat za styczeń – wpłat dokonujemy w okresie od 5 do 10 stycznia).